Wat doet een UPS-systeem?

Een UPS of ononderbroken stroomvoorziening beschermt u tegen alle soorten stroomonderbrekingen als gevolg van een panne of storing op het stroomnet. Dat is bijzonder nuttig voor bijvoorbeeld datacenters, operatiezalen of productieprocessen waarvoor zelfs de kortste stroomonderbreking of spanningsdip nefast is. Een standaard noodstroomgroep kan dan niet snel genoeg reageren om schade te voorkomen. Bovendien hebben wij doorheen de jaren ook mobiele UPS-systemen ontwikkeld.

Onze dynamische UPS-systemen filteren actief alle onzuiverheden uit het elektriciteitsnet. Dankzij de ingebouwde dieselmotor is er geen aparte noodstroomgroep nodig. Uw voordelen? Verhoogde efficiëntie en betrouwbaarheid en een langere levensduur in vergelijking met een gescheiden systeem. En bovendien een duurzame oplossing!

Heeft u tijdelijk een UPS-systeem nodig, bijvoorbeeld tijdens een onderhoud of de vervanging van uw installatie? Doe dan een beroep op onze mobiele oplossing. Onze mobiele UPS-systemen zijn beschikbaar in vermogens van 450 tot 1600 kVA. Die laatste is de meest krachtige single-unit mobiele UPS die momenteel op de markt is in Europa.