Op maat, voor elke sector

Industrie

Uw productieproces is het kloppend hart van uw onderneming. Efficiëntie, betrouwbaarheid en synergie maken het verschil in een competitieve markt. Met hun expertise identificeren onze ingenieurs mogelijkheden om restwarmte te recupereren en installaties te optimaliseren of te vernieuwen. Zo zorgen we voor een efficiënte energieproductie of een robuuste ononderbroken stroomvoorziening. Dankzij een onderhoudscontract bent u altijd zeker van de beste prestaties.

Gezondheidszorg

Als uw werk letterlijk van levensbelang is, moet u blindelings kunnen vertrouwen op uw infrastructuur. Onze dynamische UPS-systemen zorgen onder alle omstandigheden voor een zuivere, stabiele stroomtoevoer. Voor een tijdelijke overbrugging bieden we mobiele UPS-systemen aan. Met onze WKK’s bent u bovendien zeker dat de elektriciteit én de warmte die u nodig heeft, uiterst efficiënt geproduceerd worden. Dankzij een energieprestatiecontract verliest u geen tijd aan de optimalisatie of het onderhoud van uw infrastructuur. Wij zorgen voor de meest efficiënte oplossingen, inclusief financiering en beheer indien gewenst.

Gebouwen

Met een energieprestatiecontract bent u zeker van het laagste verbruik zonder zware investeringen te hoeven doen. Wij zoeken voor u de voordeligste oplossingen voor heel uw patrimonium. Bespaart u het meest door uw HVAC-installaties te renoveren of door uw gebouwschil te isoleren? Of beide? Is een WKK een efficiënte oplossing voor uw warmte- en stroomverbruik? Wij zoeken het uit en voorzien een intelligent systeem om uw energieverbruik te beheren en op te volgen. Ook het onderhoud en de financiën nemen we voor onze rekening als u dat wil. En u? U geniet van een moderne infrastructuur met een hoger comfort en een kleinere ecologische voetafdruk.

Infrastructuur

Een goede infrastructuur is onmisbaar in ons dagelijkse leven. De betrouwbaarheid van bijvoorbeeld onze datacenters, luchthavens en nutsvoorzieningen is dan ook van het grootste belang. Met onze (mobiele) UPS-systemen kan u altijd rekenen op een veilige stroomtoevoer, ook tijdens een onderhoud of een panne. Met het oog op energie-efficiëntie maken we bovendien doordacht gebruik van uw restwarmte of -koude.