Onderhoud en beheer zonder zorgen

Ook als het op het onderhoud en beheer van uw energiesysteem aankomt, werken wij op maat van uw onderneming. Wij kunnen ons beroepen op jarenlange ervaring met elk van de oplossingen op maat die we bieden. Zo hebben we 25 jaar ervaring met de installatie en het onderhoud van WKK-installaties en systemen voor ononderbroken stroomvoorziening.

Standaard bieden we flexibele servicecontracten voor het preventieve en correctieve onderhoud op alle installaties die we bouwen. Inclusief 24 uur op 24 ondersteuning bij problemen, snelle interventietijden (dag en nacht) doordat we met regionale ploegen werken en opvolging vanop afstand. Via onze energieprestatiecontracten garanderen we u dat het redenement van uw installatie verbetert en uw energieverbruik daalt. Dat gedurende tien jaar of langer, zonder bijkomende kosten en zonder zorgen.

Als u daar interesse in heeft, bieden wij ook verschillende mogelijkheden om de financiering van uw project op te zetten en het onderhoud in eigen beheer te organiseren. Denk maar aan leasingcontracten of het principe ‘heat as a service’, waarbij u warmte van ons koopt aan een overeengekomen prijs per kilowattuur. Wij investeren dan in de nodige aanpassingen, kopen brandstof aan en beheren uw stookinstallatie.